A la Carte
FÖRRÄTTER
SKOGENS GULD
Vegetarisk ~ Ostgratinerad Toast med Gräddstuvade Kantareller
Vegan ~ Toast gratinerad med med Kantareller stuvade i Vegangrädde
195
TOAST SKAGEN
Toppad med Löjrom och Picklad Rödlök
265
LÖJROM
Toast med Traditionella Tillbehör
335
S O S
Tre sorters Sill med Västerbottenost och Potatis
195
ÄLG CARPACCIO
med Pepparrotskräm, Hyvlad Västerbottenost och Krisp
250
VARMRÄTTER
KÅLDOLMAR
Fyllda med Vildris, Färskost och Karljohansvamp. Med Svartrotspuré, Lingon och Svampbuljong
295
TORSKRYGG
med Höstprimörer, Forellrom, Citronsmörsås och Potatis
395
HALSTRAD GRAVLAX
med Hovmästarsås och Stompad Potatis
365
KALVFILÈ ANNA LINDBERG
med Säsongens Grönsaker, Murkelsås, Portvinsreduktion och Potatisgratäng
395
RENFILÈ
med Rotfrukter, Portvinsreduktion oh Potatispuré med Västerbottenost
465
LAMMRACKS
med Rostade Rotfrukter, Chevrécreme och Rosmarin-Timjansky
425
KÖTTBULLAR
Gjorda av Kalvfärs. Med Gräddsås, Lingon, Pressgurka och Potatispuré
295
EFTERRÄTTER
MESSMÖR PANNA COTTA
Med Rårörda Hjortron och Mandelflarn
185
CHOKLADSORBET
Med Körsbärskompott
165
CREME BRULEE
150
SMULPAJ MED BLÅBÄR
Med äkta Vaniljsås
175
HUSETS SORBET ELLER GLASS
Din servitör presenterar Kvällens Smaker
130
SVENSKA GÅRDSOSTAR
Wrångebäcksost, Sörmlands Ädel, och Granbarrsost med Vår egen Marmelad och Fröknäcke
235
CHOKLADTRYFFEL
70